SVM modellen, en stor skillnad vid OVK

Med vår modell optimerar vi er ventilation på ett ekonomiskt fördelaktigt sätt. Om ni känner att det var ett tag sedan rengöring gjordes bör man redan innan OVK-besiktningen ha detta i åtanke. I de fallen börjar vi med att rengöra ventilationssystemet, i detta moment skrivs alla felaktigheter upp och sammanställs i en rapport.  Med rapporten kommer det en offert på samtliga åtgärder vi rekommenderar. Vårt mål är att ta bort eventuella brister för en godkänd OVK.

Detta gör att vi effektiviserar och optimerar antal besök. Vanligtvis utförs det en OVK som sammanställer de brister som behövs åtgärdas. En av de vanligaste OVK-anmärkningarna är försmutsning i kanaler och kontrollventiler vilket också genererar en anmärkning på flöden. När ni använder oss får ni OVK-anmärkningar i en rensningsrapport i stället för i en OVK. Fördelen är att ni då har fått rensning av systemet på köpet.

Personalen som utför rensningen har många års erfarenhet av att arbeta med injustering, felsökning, service och arbetar tillsammans med våra OVK-besiktningsmän. Så vid åtgärdsbesöket tar vi hand om alla brister och utför luftoptimering enligt gällande krav på energi och luftomsättning. Vid detta besök görs även OVK.

Vår modell ger två besök i stället för fyra som vanligtvis krävs

Normal besöksordning           

Besök 1: OVK-besiktning           

Besök 2: Åtgärder inför injustering        

Besök 3: Injustering

Besök 4: Ombesiktning OVK

SVM modellen

Besök 1: Rensning med upprättande av protokoll

Besök 2: Åtgärder samt injustering, OVK


Skorstens- & Ventilationsmästarna 


010-182 17 00

mail@svm.nu

OK

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål.